Nyt fra politiet om 20-årig student forsvundet på tredje døgn: Genstand fundet i sø

Emil Martesen

4 dage siden

|

01/07/2024
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Nu er der nyt fra politiet om den 20-årige student forsvundet på tredje døgn.

Dagens topnyheder

Siden natten til lørdag har politiet intensivt ledt efter en 20-årig mand, der forsvandt ved Nørresø i Viborg.

Den unge student var sidst set sent fredag aften under en kajaksejltur, og hans forsvinden har sat gang i en omfattende eftersøgning, som nu er inde i sit tredje døgn.

Men selvom der har været ledt intensivt efter den unge mand, så er der i skrivende stund intet livstegn.

Politiet formoder, at den unge dreng er druknet og forventer desværre ikke at finde ham i live.

Eftersøgningen fortsætter

Politiet regner med, at eftersøgningen af den 20-årige student fortsætter mandag, hvor militærets dykkere skal forsøge at finde den 20-årige mand.

Det fortæller vagtchef Jeppe Holgersen fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV Midtvest, hvor han ikke lægger skjul på, at søgningen fortsætter med fornyet styrke mandag:

"I løbet af formiddagen beslutter vi, i hvor høj grad vi genoptager eftersøgningen, men vi fortsætter med nogle dykkere i vandet i løbet af i dag", lyder det fra ham.

For ganske kort tid siden kunne politikommissær, Maria Jensen fra lokalpolitiet, afsløre at et vidne har fundet den studenterhue, som den 20-årige mand havde på, da de sejlede derfra:

"Den er fundet af et vidne, som forklarede, at den forsvundne havde haft huen på, da de sejlede derfra. Det var ikke hans egen, men en piges studenterhuse, som den savnede havde byttet hue med", siger hun ifølge TV Midtvest.

Vi her på redaktionen håber at politiet finder den unge mand i god behold.