Ny skade driller Ronaldo kort før VM-start

admin

10 år siden

|

04/06/2014

Dagens topnyheder

En af fodboldens allerstørste stjerner risikerer at få sit VM ødelagt af skader. Portugals Cristiano Ronaldo er en uge før VM-start i hvert fald et stykke fra topformen.

Ikke nok med, at han døjer med den muskelskade i skade i venstre baglår, som også drillede i sæsonafslutningen med Real Madrid.

Nu er det også konstateret i den portugisiske VM-lejr, at Ronaldo har pådraget sig et såkaldt springerknæ i venstrebenet.

Ronaldo er sammen med Raul Meireles, Pepe og Beto sat på skånekost på træningsanlægget i New York, hvor holdet forbereder sig på slutrunden i Brasilien.

Og selvfølgelig beder holdkammeraterne til, at Ballon d'Or-vinderen bliver helt frisk til portugisernes første kamp mod Tyskland 16. juni.

- Vi håber, at Cristiano kommer i tilstrækkelig form til at spille og hjælpe holdet, siger Nani fra Manchester United ifølge AFP.

Selv hævder superstjernen ifølge nyhedsbureauet, at han tager problemerne ret afslappet. og at tingene går, som de skal.

Spørgsmålet er dog, om han er med fredag, når Portugal møder Mexico i en testkamp, eller om han måske står over til på tirsdag, hvor Irland agerer sidste sparringspartner inden VM.

/ritzau/