Nu er der nyt om 10-årig forsvundet dreng: Her er hans sidste besked til moren kort inden hans forsvinden

Emil Martesen

27 uger siden

|

02/03/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der nyt om den 10-årige drengs forsvinden.

Dagens topnyheder

Mange danskere har fulgt med i den bekymrende eftersøgning af den 10-årige dreng, der forsvandt under mystiske omstændigheder fredag middag i den sønderjyske by Grimstrup.

Drengen skulle have været med på en taxabus, men han mødte aldrig op og har været savnet lige siden.

Dette skete fredag klokken 13, og trods politiets søgning over natten med hundepatruljer, har de endnu ikke haft held med at finde ham.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Syd- og Sønderjyllands Politi leder fortsat efter drengen, hvis navn og billede er blevet delt på det sociale medie X.

Du kan se politiets opslag i bunden af artiklen. Tweetet er efterfølgende slettet af politiet efter drengen er fundet i god behold.

Og nu er der så nyt om den unge dreng.

Han er anbragt på et opholdssted, og efterlod nemlig en rørende videobesked til sin mor, Sarah Nielsen, kort før hans forsvinden.

JydskeVestkysten, som har fået eksklusiv adgang til videobeskeden, lægger ikke skjul på hans dybe bekymringer:

"Hej mor. De (opholdsstedet, red.) vil gerne have, at jeg skal med ud på sådan et ophold i weekenden. Jeg tør altså ikke efter alt det de har udsat mig for. Undskyld mor, men jeg bliver nødt til at stikke af".

Sådan lyder citatet fra videobeskeden, som JydskeVestkysten har bragt.

Sarah Nielsen har siden modtagelsen af denne afgørende besked ikke hørt fra sin søn.

Hun fortæller i samme ombæring til JydskeVestkysten om sin søns vanskeligheder på opholdsstedet, hvor han følte sig misforstået og uønsket:

"Han har gennem en længere periode været træt af sit opholdssted", siger hun, og tilføjer, at han føler, at ingen kan lide ham på opholdsstedet, og at han gør alting forkert.

Det sætter samtidig to streger under, at der ikke har været foregået en kriminel handling i forbindelse med drengens forsvinden.

Politiet appellerer dog fortsat til, at enhver der sidder inde med oplysninger om drengens placering skal kontakte dem omgående. Indsatsen for at finde den 10-årige fortsætter ufortrødent, med håb om at genforene ham med sin familie så snart som muligt.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til familie og andre pårørende.