Niels Hausgaard råber op

Henrik R

58 uger siden

|

23/08/2023
Nyheder
Foto: René Schütze/Fotograf René Schütze/Ritzau Scanpix
Foto: René Schütze/Fotograf René Schütze/Ritzau Scanpix
Nok må være nok. Nu kommer Niels Hausgaard med et større opråb.

Dagens topnyheder

Den kendte danske entertainer og musiker Niels Hausgaard har skrevet et åbent brev til John Byrialsen i Viborg Amts Folkeblad, hvor han udtrykker sin bekymring over de nylige rapporter om misrøgt på Byrialsens stutteri, der blandt andet har fået politiet til at afholde en stor politiaktion i dag.

Niels Hausgaard og John Byrialsen har mødtes gennem mange år og har haft mange gode faglige debatter, selvom de ikke altid har været enige om avl. Hausgaard har brugt Byrialsens hingste og besøgt hans stald flere gange.

I debatindlægget udtrykker Niels Hausgaard sin bekymring over de historier, der for nylig er kommet frem i pressen om Byrialsens stutteri. Han understreger, at hvis blot halvdelen af disse historier er sande, er det helt uacceptabelt.

"Hvis bare halvdelen af de historier, der vælter ud i pressen for tiden om dig og dit stutteri, er sande, så er det helt uacceptabelt," skriver han.

I brevet opfordrer Niels Hausgaard John Byrialsen til at tage affære.

"Få det aflivet, der skal aflives, og få taget professionelt hånd om resten." Han tilføjer, at samfundet ikke må acceptere, at sådan noget får lov at fortsætte.

Niels Hausgaard tilføjer til sidst, at han aldrig selv har set misrøgt hos Byrialsen.