Der er efterhånden kastet rigeligt med brænde på bålet i Farhad-sagen, der efterhånden indeholder flere ubesvarede spørgsmål end svar.
Det er vidst ingens næse gået forbi, at familien fra Vejle har trukket et hav af overskrifter.
Det skete i kølvandet på DR-dokumentaren 'Forfulgt af politiet?' der tog landet med storm, og har gjort sagen til en af de mest omtalte i Danmark.
Og selvom der efterhånden er lagt en dæmper på sagen, så har politiforbundet nu rettet hård kritik af DR efter den omdiskuterede dokumentar.
Forbundet anklagede dokumentaren for at overtræde presseetiske regler og kræver en undskyldning til de 13 involverede betjente.
Det oplyste Politiforbundet, der er politiets fagforening.
Politiforbundet mener, at dokumentaren har skabt en hadsk stemning og chikane mod betjentene og deres familier, og at den har skadet tilliden til politiet så alvorligt, at politiledelsen følte sig nødsaget til at lukke den specialpatrulje, hvor hovedparten af de involverede betjente var beskæftiget.
Kritikken går på, at dokumentaren mangler objektivitet og præcision i sin fremstilling af konflikten mellem den syriske familie og politiet. Politiforbundet fremhæver i samme ombæring, at der ikke er dokumentation for, at betjentene har henvendt sig til familiemedlemmer af andre grunde end rent politimæssige årsager.
Men det stopper ikke her.
Dokumentaren, der fokuserer på familien Ibrahim fra Vejle og deres oplevelser med lokalpolitiet, er nu kommet under yderligere beskydning for at have tilføjet lydeffekter til en overvågningsvideo.
I en sekvens fra dokumentaren, der angiveligt viser en politimand sparke et medlem af familien, er der lagt en sparkelyd på, som ikke findes i den originale overvågningsvideo.
Dette har vakt bekymring hos medieekspert Thomas Pallesen, lektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole:
"Ligesom man ikke må manipulere med videosiden, må man heller ikke manipulere med lydsiden", lyder det fra Thomas Pallesen til Ekko.
Han påpeger i samme ombæring, at dette underminerer seernes tillid til DR, da de forventer, at materialet er troværdigt og ikke manipuleret.
Thomas Falbe, chefredaktør i DR, lægger dog ikke skjul på, at det ikke er usædvanligt i dokumentararbejde at tilføje lyd, hvor der mangler noget. Denne praksis har dog skabt yderligere kontroverser omkring dokumentarens troværdighed.