Myndighederne med hjerteskærende nyt om 'One Direction'-stjerne: Gjorde det ikke

Emil Martesen

1 time siden

|

18/10/2024
Nyheder
Foto: Andrea Raffin/Shutterstock
Foto: Andrea Raffin/Shutterstock
Myndighederne deler hjerteskærende nyt om 'One Direction'-stjernen.

Dagens topnyheder

Liam Paynes død rystede hele verden torsdag, og nu er der nye oplysninger, som kaster yderligere lys over tragedien, der har taget en talentfuld musiker alt for tidligt.

Den tidligere One Direction-stjerne døde onsdag i Buenos Aires i Argentina efter et fatalt fald fra CasaSur Palermo Hotel.

Myndighederne i den argentinske hovedstad har i en pressemeddelelse bekræftet omstændighederne omkring dødsfaldet, og en obduktion har afsløret omfattende skader, som førte til den alt for tidlige død.

Obduktionen er udført af retsmedicinere på Judicial Morgue, og viste, at Liam Payne havde pådraget sig i alt 25 skader på kroppen, som alle tilsyneladende stammede fra det fatale fald.

Blandt de alvorligste skader var kraniocerebrale traumer, der ifølge retsmedicinerne var tilstrækkelige til at forårsage døden.

Desuden blev der konstateret indre og ydre blødninger i kraniet, thorax, mave og lemmer.

Det skriver SE&HØR på baggrund af en længere pressemeddelelse fra de officielle myndigheder i Argentina.

Den 31-årige sanger, der var elsket af fans verden over, havde angiveligt muligvis været bevidstløs under sit fald.

Myndighederne har oplyst, at den måde, hvorpå hans lig blev fundet, kunne indikere, at han ikke indtog en refleksstilling, som normalt ville beskytte mod et fald:

"Det formodes ikke, at Payne indtog en refleksstilling for at beskytte sig selv, og at han kunne være faldet i en tilstand af halv eller total bevidstløshed", lyder det i pressemeddelelsen.