Moyes om fremtiden: United vil holde på mig

admin

10 år siden

|

19/03/2014

Dagens topnyheder

Manchester United har foreløbig haft en elendig sæson under manager David Moyes, der sidste sommer tog over efter legenden Alex Ferguson i den engelske mesterklub.

Moyes er trods de dårlige resultater sikker på, at han får lov til at blive i klubben de næste mange år.

- Min fremtid har ikke ændret sig bare den mindste smule.

- Jeg har et fantastisk job, og jeg ved, hvilken retning jeg gerne vil gå. Vi har bragt os selv i en vanskelig situation, men vi har troen, siger David Moyes før mødet med Olympiakos i Champions League onsdag aften.

Netop Champions League er stort set Manchester Uniteds eneste mulighed for succes i denne sæson.

United er nået frem til 1/8-finalerne, men tabte for tre uger siden 0-2 i Grækenland, hvilket betyder, at kravet er en sejr på to mål eller mere onsdag aften.

Mens det engelske mesterhold fortsat lever i Champions League, så er holdet stort set uden chance for at genvinde mesterskabet i Premier League, hvor man er 18 point efter topholdet Chelsea.

Holdet er desuden slået ud af FA Cuppen, og det blev heller ikke til succes i Liga Cuppen.

David Moyes føler dog ikke, at hans position er truet. Han er ikke under pres fra Uniteds ledelse.

- Den største forsikring for mig er, at de vil lade mig fortsætte i jobbet.

- Vi diskuterer aldrig min fremtid. Jeg har en seksårig kontrakt. Denne klub arbejder ikke på den korte, men den lange bane, siger David Moyes.

I weekenden tabte United hjemme på Old Trafford med 0-3 til Liverpool. Selv om Uniteds tilhængere har det hårdt i øjeblikket, så er manageren sikker på, at de vil opleve bedre tider.

- Fans'ene har oplevet en del nederlag, som de ikke havde set komme, men de har fortsat bakket holdet op.

- De har gennem tiden oplevet mange store succeser, og de vil også komme til at opleve den slags igen i fremtiden. Klubben er den største i verden, og den vil rejse sig igen, siger David Moyes.

Der er kampstart mod Olympiakos onsdag aften klokken 20.45.

/ritzau/