Mourinho: Zlatan burde have spillet i England

admin

10 år siden

|

02/04/2014

Dagens topnyheder

Paris Saint-Germain-stjernen Zlatan Ibrahimovic vil ifølge Chelsea-manager José Mourinho blive husket som en af fodboldens største spillere.

Den 32-årige svenske angriber har sagt, at PSG bliver hans sidste klub i Europa, og hvis det står til troende, så kommer Ibrahimovic aldrig til at udfolde sine talenter i den engelske Premier League.

Mourinho synes, at det er en skam, at svenskeren ikke kommer til at spille i England.

- Han skal efter min mening være dér, hvor han føler sig lykkelig, siger Mourinho før onsdagens Champions League-brag mellem PSG og Chelsea i Paris.

- Men jeg synes, at det er ærgerligt for ham. Når han stopper har han spillet og vundet titler i de vigtigste fodboldlande, men han spillede ikke i verdens bedste liga, siger Mourinho.

- Det er en skam, men man kan stadig godt anse ham for at være en af de største spillere, selv om han ikke har spillet i Premier League, mener portugiseren.

Zlatan Ibrahimovic og Mourinho var på samme side frem til sommeren 2009, hvor de begge var i italienske Inter. Herefter skiftede den temperamentsfulde og krævende svensker til FC Barcelona.

- Vi kom godt ud af det med hinanden. Vi havde ikke et eneste problem. Den eneste gang, vi var uenige, var, da jeg ville have, at han skulle blive, mens han ville væk.

- De sværeste personer at arbejde sammen med, er dem, der ikke vil vinde og ikke være de bedste.

- Det var fantastisk at være hans træner, siger Mourinho.

Zlatan Ibrahimovic har i løbet af karrieren optrådt for Malmö FF, Ajax Amsterdam, Juventus, Inter, AC Milan, FC Barcelona og PSG.

Onsdagens kvartfinaleopgør i Champions League mellem PSG og Chelsea fløjtes i gang klokken 20.45.

/ritzau/