Mourinho: Drogba kommer tilbage til Chelsea

admin

10 år siden

|

18/03/2014

Dagens topnyheder

Det bliver et specielt gensyn for Didier Drogba, når han tirsdag aften kommer tilbage til Stamford Bridge for at dyste mod Chelsea om en kvartfinaleplads i Champions League sammen sin nuværende klub, Galatasaray.

Den ivorianske angriber tørnede ud for Chelsea med stor succes fra 2004 til 2012, og spørger man Chelseas nuværende manager, José Mourinho, bliver det ikke hans sidste ophold i London-klubben.

- Han er en af de vigtigste Chelsea-spillere i historien, og det vil alle fans være enige i. Han vil komme tilbage en dag. Men hvornår ved jeg ikke.

- Som spiller, som træner, som en ambassadør, næste år, om fire-fem år, 10 år, jeg ved det ikke, siger Mourinho ifølge Reuters.

Portugiseren åbner dog op for, at det kan blive som spiller næste år.

- Vi ved, at han fri ved udgangen af sæsonen, men tidspunktet for at tale om det er ikke det rette lige nu.

- Er han den samme som 36-årig, som da han var 26? Det tror jeg, ingen er. Men han er stadig en af verdens bedste angribere, det er sikkert, siger Mourinho.

Drogba sørgede for sin egen legendestatus i Chelsea, da han i den sidste optræden for klubben sikrede den første Champions League-titel i 2012.

Han fremtvang forlænget spilletid kort før tid og scorede siden det afgørende mål i straffesparkskonkurrencen mod Bayern München.

Chelsea-Galatasaray begynder tirsdag klokken 20.45. Den første kamp i Tyrkiet sluttede 1-1.

/ritzau/