Lufthavnsarbejderen Thomas deler vanvittigt ‘trick’: Når du hører det, vil du gøre det samme

Emil Martesen

66 uger siden

|

15/06/2023
Nyheder
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Når du stifter bekendtskab med dette trick, så vil du gøre det samme.

Dagens topnyheder

Det deler vandene, når snakken falder på rejser. 

For selvom mange sætter rejser i forbindelse med stress og udmattelse, så er det for andre, som at svæve på en lyserød sky. 

Men hvis du er blandt dem, der synes, at det er stressende og udmattende, så bør du spidse øre. 

Med en række tricks, kan du gøre rejsen let som en leg. 

For selvom sikkerhedstjek og boardingrutiner er velkendte trin, for folk der skal ud og rejse, så er det ofte ved bagageudleveringen, at frustrationen kan tage over. 

Men frygt ej, der er måder at fremskynde netop denne proces på. En lufthavnsmedarbejder har nemlig løftet sløret for nogle smarte tips. 

Thomas, en rampearbejder ved en amerikansk lufthavn, delte tricket i et interview med det britiske medie ‘The Sun’. 

Her lagde han ikke skjul på, at det har stor betydning for, hvornår du tjekker din bagage ind i forbindelse med hvor hurtigt du får den efterfølgende: 

“Hvis du tjekker ind sent, bliver dine kufferter normalt læsset bagerst på bagagevognen. Det betyder, at du bliver den sidste passager om bord, men den første til at modtage din bagage ved ankomsten”. 

En anden metode til at fremskynde bagageudleveringen er at tilføje et klistermærke med teksten "sart" eller "skrøbelig" til din kuffert. Dette får den til at blive læsset til sidst og taget ud af flyet først, hvilket betyder, at den også hurtigt vil blive tilgængelig på bagagebåndet. 

Udover dette smarte trick er det en god idé at vælge kufferter i levende farver eller med unikke mønstre, der skiller sig ud. Dette gør det nemt at spotte din bagage på afstand og undgå forvirring med lignende kufferter. 

Så næste gang du rejser, kan du med fordel anvende disse tips for at effektivisere processen med at hente din bagage i lufthavnen.