Liverpool-manager vil købe stort ind i sommerpausen

admin

10 år siden

|

05/05/2014

Dagens topnyheder

Sidste sommer havde Premier League-klubben Liverpool ikke den store succes i transfervinduet. Nu spiller holdet med om titlen i England og kommer til at spille Champions League.

Derfor forventer manager Brendan Rodgers, at klubben kan hente spillere fra øverste hylde, når transfervinduet åbner i sommerpausen. Og han har tænkt sig at handle.

- Vi får brug for at hente spillere til sommer, og det gode ved at være i Champions League er, at det kan lade sig gøre, siger han ifølge Reuters til avisen The Observer.

- Sidste sommer, når vi talte med spillere på et vist niveau, sagde de, at de havde respekt for, hvad vi arbejdede henimod, men de ville spille på højeste niveau.

- Vi er på det niveau nu og foran vores tidsskema, så jeg forventer, at denne sommer bliver en helt anden snak for os, siger Brendan Rodgers, der som manager har haft succes med at skabe et hold, som spiller attraktiv, seværdig fodbold.

- Vi har skabt os et ry som et kreativt, angribende hold, der vil vinde kampe, og det skulle stille os i en god position, fortsætter han.

Liverpool er nummer to i Premier League med to spillerunder tilbage. Både Manchester City og Liverpool har 80 point for 36 kampe, men Manchester Citys målforskel er ni mål bedre. Chelsea har 79 point på tredjepladsen.

Liverpool spiller sin næstsidste ligakamp i sæsonen mandag aften ude mod Crystal Palace.

/ritzau/