Line Hoffmeyer med trist nyhed

Kamille Isaksen

50 uger siden

|

29/09/2023
Nyheder
foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Den hjertesyge influencer deler endnu engang dårligt nyt om sit helbred efter indlæggelse.

Dagens topnyheder

Den hjertesyge influencer, Line Hoffmeyer, oplever fortsat alvorlige udfordringer med hendes helbred, efter hun tidligere på måneden blev indlagt som følge af en medicin overdosis.

Efter indlæggelsen har Line Hoffmeyer gentagne gange rendt ind og ud af hospitaler med henblik på at komme ovenpå igen.

Influenceren er født med en hjertefejl, og for 11 år siden fik hun et donorhjerte. 

Det skriver SE & HØR

De mange besøg på hospitalet har dog ikke båret frugt.

På sin Instagramstory kommer den 31-årige influencer med en opdatering på helbredet, og atter engang er det negative nyheder.

Line Hoffmeyer fortæller i sin story på Instagram, at hun har fået et opkald fra sin læge med svar på de seneste blodprøver.

- Den sidste uge har jeg taget så minimal dosis, at jeg regnede med, at mit medicintal endelig var lavt nok, siger hun og fortsætter:

- Men surprise-surprise og never ending story åbenbart: Det er stadig for højt, og mine organer er stadig påvirkede af forgiftning. 

Hun slutter af med at fortælle, at hun blev sat på komplet medicinpause, da hun tidligere på måneden blev indlagt med forgiftning som følge af sin overdosis. 

Hun blev dog sat tilbage på fuld dosis af lægerne, så snart forgiftningsniveauet faldt i stedet for at trappe langsomt op igen. Dette var hendes krop dog ikke klar på, og hun fik det utrolig dårligt.

Nedenfor kan Line Hoffmeyers profil ses via hendes instagram, og opslaget viser en af de gange, hvor Hoffmeyer har døjet med helbredsproblemer. 
(Story udløber efter 24 timer og kan derfor ikke ses efterfølgende)