Lene Beier deler stort nyt: Forlader Danmark

Mathias Busekist

70 uger siden

|

06/05/2023
Nyheder
Foto: Jeppe Melchiorsen/TV 2
Foto: Jeppe Melchiorsen/TV 2
Lene Beier og hendes mand Anders rykker teltpælene op.

Dagens topnyheder

Drømmen, de har haft i flere år, vil snart blive en realitet.

Lene Beier, som danskerne har stiftet bekendtskab med ved et hav af lejligheder, bekræfter i et opslag på Instagram, at hun og familien, der også består af to sønner, forlader Danmark.

Hun kan videre bekræfte, at de forlader Danmark til fordel for Østrig for at kunne renovere samt drive hotel, hvilket altså har været den helt store drøm i en årrække.

"Anders stoppede sit job ved årsskiftet, og siden da har vi gentænkt alle vores drømme for fremtiden. Vi har været helt nede i maven for at mærke efter, hvad vi gerne vil på sigt," siger hun til Ekstra Bladet.

Hun fastslår hurtigt, at de ikke er utilfredse med tilstedeværelsen i Danmark, men at tiden er inde til at gøre alvor af drømmen.

"Det her er jo ikke en ny drøm, det er noget, vi altid har snakket om. Der er megameget på spil, så det påvirker os selvfølgelig også. Men vi tror på, at vi godt kan det. Og Anders er pissegod til at bygge, det er jo det, han kan."

Beier håber, at de allerde kan åbne deres sted ved begyndelsen af sommerferien næste år. Inden det kan blive en realitet, skal huset på Amager først sælges.

Derimod kan hun ikke afsløre, hvorvidt købet vil føre til et program i stil med 'Beier Bygger', selvom tanken har strejfet hende. Dog

Hun har i en samtale med sin chef meddelt, at hun forlader Danmark. Efter at have fortalt, at det er til fordel for Østrig for at drive hotel, var chefen vild med det.