admin

10 år siden

|

18/04/2014

IFK Göteborg kravlede op i toppen af den bedste svenske fodboldrække, da holdet torsdag aften vandt med 5-0 hjemme over Åtvidabergs FF.

Den danske angriber Lasse Vibe stod for tre af Göteborgs mål, og det var stærkt medvirkende til den sikre sejr.

Den tidligere Sønderjyske-profil er nu delt topscorer i Allsvenskan med fire mål, men der er også kun spillet fire kampe i sæsonen.

Lasse Vibe åbnede scoringen med 1-0-målet efter 22 minutter, og flere mål blev der ikke scoret i første halvleg.

Efter 66 minutter fordoblede Lasse Vibe føringen, mens han også scorede til 4-0 efter 85 minutter.

Danske Martin Christensen spillede første halvleg for Åtvidabergs FF, som til gengæld lod Allan Olesen sidde på bænken i hele kampen.

Göteborg-mandskabet har nu syv point efter de første fire kampe. Fem andre hold har også syv point, men Göteborg har den bedste målscore, hvilket betyder, at holdet indtager en foreløbig tredjeplads.

Malmö FF ligger på førstepladsen med 12 point efter fire sejre i træk. Kalmar har otte point på andenpladsen.

Göteborg og Lasse Vibe skal møde Kalmar på udebane på søndag.