Lars Ellers Stanley Cup-drømme blev slukket i nat

admin

|

30/05/2014

Dagens topnyheder

Det bliver ikke i denne sæson, at Lars Eller som den første dansker får lov at skøjte rundt med Stanley Cup-trofæet som bevis på, at han har vundet den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Danskeren tabte sammen med holdkammeraterne fra Montreal Canadiens den sjette semifinalekamp mod New York Rangers med 0-1 natten til fredag.

Dermed vinder Rangers serien med 4-2 i kampe og sender Montreal ud i mørket.

Canadierne var pisket til at vinde kampen, men producerede ikke ret mange skud på mål. Bare 18 af slagsen blev det til - et enkelt fra Ellers stav - og New York-målmand Henrik Lundqvist reddede dem alle sammen.

I den anden ende stod unge Dustin Tokarski også fortrinligt, men han måtte alligevel lukke et enkelt mål ind mod slutningen af anden periode, og det blev altså afgørende.

Peter Regin er nu den eneste tilbageværende dansker i slutspillet, men han og Chicago Blackhawks har ryggen mod muren i serien mod Los Angeles Kings, der fører 3-2 i kampe.

Det betyder, at holdet i første omgang skal overleve en svær udekamp og siden skal vinde den altafgørende syvende kamp for at få mulighed for at forsvare sidste års titel.

/ritzau/