Lampard trøstes med anførerbind efter Chelsea-farvel

admin

10 år siden

|

04/06/2014

Dagens topnyheder

Det var hårdt for Frank Lampard at skulle sige farvel til Chelsea, som han har spillet for i det meste af sin seniorkarriere.

Nu er fokus rettet mod VM, og den 35-årige midtbanespiller har i den anledning fået lov at låne anførerbindet i onsdagens testkamp mod Ecuador i Miami.

Det bliver syvende gang i karrieren, at Lampard - der under VM vil fungere som vicekaptajn for Steven Gerrard - prøver det.

- Jeg er som altid meget stolt. Det var svært for mig at forlade Chelsea, men jeg kommer videre, og klubben kommer videre.

- Efter 13 år var klubben blevet en del af mit liv. Det er svært, men man skal videre, og nu er jeg koncentreret om at spille for England. Det var en lettelse at få det sagt, siger Lampard.

Landstræner Roy Hodgson har derudover ikke lyst til at afsløre flere detaljer om sin holdopstilling mod Ecuador.

- Der bliver nogle ændringer på holdet, men jeg kan ikke gå i detaljer, for vi skal først have holdt et møde, hvor vi gennemgår Ecuador og vores forberedelser til kampen, siger Hodgson.

Han siger derudover, at alle i truppen er klar til at spille og håber selvfølgelig ikke at rende ind i skader kort før VM.

/ritzau/