Kritisk erhvervsordfører håber på ro i Venstre

admin

10 år siden

|

04/06/2014

Dagens topnyheder

Mandag aften krævede han som en af tre folketingsmedlemmer Venstre-formandens afgang.

Men nu er Venstres erhvervsordfører, Kim Andersen, godt tilfreds med, at Lars Løkke Rasmussen på tirsdagens hovedbestyrelsesmøde i partiet fik opbakning til at fortsætte som partiformand.

- Jeg er meget glad for, at det er en enig hovedbestyrelse, der bakker op om Lars Løkke Rasmussen som formand. Og jeg bakker selvfølgelig op, om hovedbestyrelsens beslutning, siger Venstres erhvervsordfører, Kim Andersen, til TV2/Østjylland.

- Jeg håber, at vi nu kan få ro til at diskutere politik igen, siger folketingsmedlemmet, som er valgt i Skanderborg-kredsen.

Kim Andersen var ellers meget klar i sin melding mandag aften. Her sagde han til TV2/Østjylland, at han ikke længere kunne støtte Lars Løkke Rasmussen, men at han til gengæld kunne anbefale Kristian Jensen som ny formand.

Den udmelding fortryder Kim Andersen ikke:

- Nej, jeg fortryder ikke noget. Jeg sagde, hvad der skulle siges. Hovedbestyrelsen har haft nogle meget grundige diskussioner og overvejelser omkring den måde, som ledelsen i Venstre arbejder på.

- Der kommer til at ske ændringer - og hvis kritikken har været med til at fremme det, så er jeg godt tilfreds, siger han til TV2/Østjylland.

/ritzau/