Kort før koncerten: Roskilde-hovednavn er kommet til skade

Kamille Isaksen

4 dage siden

|

02/07/2024
Nyheder
Foto: Monkey Business Images/Shutterstock
Foto: Monkey Business Images/Shutterstock
Den verdensberømte stjerne har afsløret, at det gør rigtig ondt.

Dagens topnyheder

Lige nu er der nok rigtig mange danskere, der spændt sidder og venter på, at det bliver onsdag. 

Den 3. juli er nemlig dagen, hvor Roskildes hovedkunstner skal underholde hele festivalpladsen med sine store hits.

Nu viser det sig dog, at den verdensberømte rapper, Doja Cat, er kommet til skade, kort før hun skal indtage Orange Scene.

Ifølge planen skulle Doja Cat underholde omkring 80.000 festivalgæster onsdag aften. Den amerikanske rapper har imidlertid delt på det sociale medie X, at hun har pådraget sig en skade under en koncert i Dublin. 

"Irland var så sjovt, at jeg slog mit knæ på trapperne under showet. Det gør så ondt," skriver hun til sine mere end fem millioner følgere.

Du kan se opslaget her: 

Man skulle tro, at denne hændelse ville kaste usikkerhed over, om hendes optræden på Roskilde Festival kan gennemføres som planlagt. 

Ekstra Bladet har kontaktet Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, for at få en opdatering på situationen. Han oplyser, at festivalen endnu ikke har modtaget nogen melding fra Doja Cats team, der indikerer, at koncerten skulle være i fare.

Doja Cat har tidligere oplevet store triumfer og udfordringer. Hun blev første gang booket til at spille på Roskilde Festival i 2020, men pandemien satte en stopper for festivalen både det år og i 2021. 

Efter to års ventetid er festivalen nu tilbage i sin fulde glans, og 2024 er året, hvor Doja Cat endelig kan gennemføre sin planlagte optræden.