Kendt flyselskab dropper alle afgange fra populær lufthavn: Her flyver de for sidste gang

Emil Martesen

2 timer siden

|

27/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Det kendte flyselskab dropper alle afgange fra den populære lufthavn.

Dagens topnyheder

Der findes et hav af forskellige flyselskaber med, men ét af de helt populære af slagen er 'British Airways'.

Fra næste sommer er det dog helt slut med at flyve med netop 'British Airways', hvis du er blandt dem, der benytter en af de bedste lufthavne.

Sagen er nemlig den, at Southampton Lufthavn, der for nyligt er rangeret som en af Storbritanniens bedste lufthavne særligt rost for sine korte køer og venlige personale, indstiller alle flyruter med 'British Airways'.

Det skriver mediet TimeOut.

Hvis du er en fast bruger af Southampton Lufthavn (eller planlægger at bruge den til din næste rejse), er der nemlig dårlige nyheder. Fra næste sommer træder det i kraft, hvorfor du ikke længere vil kunne flyve med selskabet fra denne lufthavn.

British Airways udtalte, at de vil 'indstille vores sommer 2025-operationer fra Southampton Lufthavn', men oplyste ikke præcis hvorfor.

Selskabet tilbød tidligere flyvninger hele sommeren til destinationer som Dublin, Malaga, Mallorca, Faro og Bergerac. De oplyser, at kunder, der er berørt af de aflyste ruter, vil blive kontaktet med mulighed for refundering eller ombooking til alternative fly:

"Det er selvfølgelig skuffende, når en rute bliver fjernet", sagde en talsmand fra Southampton Lufthavn.

"Vi er dog i konstant dialog med flyselskaber om at introducere nye afgange, og det inkluderer at erstatte de ruter, som British Airways har trukket tilbage".

For brugere af denne lufthavn er der dog også gode nyheder. Der er nemlig masser af andre flyselskaber, der stadig flyver fra lufthavnen.

Flyselskaber som easyJet, Aer Lingus, KLM og Tui tilbyder stadig flyvninger til destinationer som Spanien, Portugal, Polen og Holland fra lufthavnen på sydkysten.

Hvis man hører til den gruppe, der foretrækker at flyve med British Airways, så bliver man dog nødt til at finde en anden løsning fra sommeren 2025. Her trækker de sig nemlig helt fra lufthavnen, hvorfor man er tvunget til at bruge en anden lufthavn.