Kæmpe danskerfest: Kom gratis til Mads Langer-koncert og EM-kamp

Kamille Isaksen

1 uge siden

|

28/06/2024
Nyheder
Foto: katatonia82/Shutterstock
Foto: katatonia82/Shutterstock
Det er et tilbud, som man ikke kan sige nej til.

Dagens topnyheder

Det var måske ikke alle, der lige havde troet, at Danmark ville gå videre i EM efter gruppespillet.

Festivalen Sommersol i Bakkerne havde nemlig oprindeligt planlagt, at den dygtige Mads Langer skulle optræde i samme tidsrum, som landskampen skulle spilles - men kan festivalen dele store nyheder.

Det skriver Adventure Danmark i en pressemeddelelse.

De inviterer nemlig alle til en fantastisk dag med en gratis Mads Langer-koncert og EM-fodboldkampen Danmark-Tyskland på storskærm.

Oprindeligt skulle Mads Langer spille samtidig med kampen lørdag aften, men festivalen har ændret programmet, så både publikum og Mads Langer kan se fodbold sammen. Fra kl. 19:30 er der gratis adgang, men arrangørerne håber, at folk vil være med hele dagen!

Program for lørdag den 29. juni:

Lørdagsprogrammet starter kl. 10 med underholdning for børn og voksne: veteranbiler, yoga, Jungledyret Hugo, Simi Jan, Farshad Kholghi og Red Bull vandskishow. Programmet er som følger:

  • 13:30 Terrassen: Salon med Pia Jette, Jim Lyngvild, Johnny the Flowerman og Jørgen Strøjer – En snak om passion og at følge sine drømme

  • 14:00 Bakkescenen: Pauline – En dansk musiker med enestående stemme og dyb musikalitet

  • 15:30 Fjordscenen: Emmelie de Forest – Vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2013

  • 16:45 Bakkescenen: SVEA S – En talentfuld dansk musiker med en unik stemme

  • 18:30 Fjordscenen: Gorgeous

  • 20:00 Bakkescenen: Mads Langer – Kendt for sin stærke stemme og rørende musik

  • 21:00 Bakkescenen: EM: Danmark – Tyskland – Kom og oplev en kæmpe fest på storskærm

  • 23:15 Fjordscenen: DJ Schach

Deltagerne kan se frem til en fantastisk atmosfære med livemusik fra blandt andre Mads Langer, Thor Farlov, Tim Christensen, Svea S, Emmelie de Forest, Danseorkestret, Pauline og mange flere. Den varierede musikalske lineup sikrer noget for enhver smag og garanterer uforglemmelige koncertoplevelser.

Gratis adgang for nyuddannede studenter

For at fejre årets nyuddannede studenter tilbyder arrangørerne gratis adgang til hele festivalen for dem, der netop har bestået deres studentereksamen. Det er en perfekt lejlighed for de nyudklækkede studenter til at fejre deres præstationer og starte sommeren med stil.

Festivalen er støttet af en række prominente samarbejdspartnere, herunder Aperol Spritz, Royal Unibrew, Joe & The Juice, Red Bull, Hendrick's Gin og Strøjer Veteranbilsamlingen, der alle bidrager til at skabe en unik atmosfære og oplevelse for festivalgæsterne.