Johnny Mølby: Vi tabte til et mere effektivt hold

admin

|

27/03/2014

Dagens topnyheder

AC Horsens kæmpede bravt og fightede med stort mod i DBU Pokalens første semifinale mod Superligaens guldaspiranter AaB.

Desværre rakte det ikke til sejr for Johnny Mølbys mandskab, der måtte se sig slået med 1-3. Og Horsens-træneren var klar i mælet omkring baggrunden for nederlaget.

- Effektiviteten er det første ord, der falder mig ind, når jeg skal evaluere på kampen. Langt hen af vejen leverede vi en fin kamp, men vi tabte til et mere effektivt hold, siger Mølby.

Horsens fik en horribel start på kampen, da Anders Due bragte nordjyderne foran i opgørets andet minut. Horsens lykkedes dog med at ryste den dårlige start af sig og presse AaB'erne.

- Vi rejste os fint og spillede frisk til, hvilket gav os flere fine muligheder. Præstationen var ikke dårlig, men vi skal selvfølgelig afværge deres mål.

- Dem kom de alt for let til. Og så skulle vi have scoret på vores chancer. Så effektiviteten var forskellen.

- Jeg synes nemlig, at vi lykkedes med vores gameplan. Vi ville gerne lukke rummene ned i den centrale del af banen, og det fik vi faktisk fint styr på, siger Mølby.

André Bjerregaard udlignede AaB's føringsmål i det 46. minut, men Lukas Spalvis viste skarphed og lukkede kampen med to scoringer i den sidste halve time.

Horsens-mandskabet mangler noget rutine mod de allerbedste hold, lyder det fra Mølby.

- Vi har bare mange spillere på holdet, som ikke er vant til at blive matchet på det her niveau. Og de spillede simpelthen for pænt. Vores fejl bliver ikke straffet i 1. division, men det gør de altså her, fortæller han.

- Og det bliver derfor rigtigt svært nu. Der er ingen tvivl om, at al fokus skal rettes på 1. division nu. Vi skal tilbage i Superligaen, så det er vores altoverskyggende fokus efter den her kamp, siger Mølby.

Returopgøret mod AaB spilles den 9. april i Aalborg.

/ritzau/