admin

10 år siden

|

01/04/2014

Det er hårdt at være Inter-supporter i disse år. Klubben, der ellers vandt fem Serie A-titler i træk fra 2006 til 2010, kan slet ikke leve op til fortidens storhed.

Sidste sæson blev det til en skuffende niendeplads, og dermed måtte klubben for første gang siden 2000 undvære at spille med i de europæiske klubturneringer.

Og situationen kan gentage sig, hvis ikke holdet løfter sit spil i de syv resterende spillerunder i den bedste italienske række.

Mandag blev det til et skuffende 2-2-resultat mod bundholdet Livorno, og dermed har holdet kun fået to point i sine seneste tre kampe.

Inter førte endda 2-0 ved pausen efter mål af Hernanes og Rodrigo Palacio i slutningen af første halvleg, men hjemmeholdet sluttede bedst af.

Først sørgede Paulinho før reduceringen kort inden i anden halvleg, inden Innocent Emeghara udnyttede et kritisk Inter-boldtab fem minutter før tid til at udligne.

Resultatet betyder, at Inter risikerer at blive overhalet af Parma på den femteplads, der lige præcis giver adgang til Europa League i næste sæson.

Champions League er allerede så godt som væk, idet Napoli på tredjepladsen har femten point at give af.

Længere nede i tabellen vandt Udinese 1-0 over Catania, der fortsat ligger på sidstepladsen.