Inger Støjberg: Venstre skal lære af sin krise

admin

10 år siden

|

04/06/2014

Dagens topnyheder

Venstre skal lære af sin krise og stå sammen om at løfte sig efter det politiske stormvejr, der den seneste tid har præget partiet og formand Lars Løkke Rasmussen.

Det siger partiets politiske ordfører, Inger Støjberg, på vej ind til onsdagens gruppemøde, der samtidig er dagen derpå efter det syv timer lange møde i Venstres hovedbestyrelse.

- Vi skal lære af det, vi har været igennem. Vi skal videre som det samlede hold, vi er. Der er plads til alle i Venstre. Vi har masser af ting, vi skal ændre, siger Inger Støjberg.

Flere kritikere kræver fortsat, at Lars Løkke Rasmussen fremlægger dokumentation for, at han har betalt skat af de udgifter, som Venstre har betalt for ham til tøj og rejser.

- Jeg håber inderligt, at Birthe Rønn og Preben Bang finder sig godt til rette i gruppen, siger Inger Støjberg om to af de kritikere, der blandt andet har krævet fremlæggelse af dokumentationen.

Hvor enkelte i folketingsgruppen undervejs har været ude med riven efter Lars Løkke Rasmussen, så har finansordfører Peter Christensen hele vejen igennem bakket fuldt ud op om sin partiformand.

Men finansordføreren tilkendegiver, at der venter et oprydningsarbejde fremadrettet, når det kommer til at genvinde tilliden hos vælgerne.

- Vi har meget tillid, vi skal have genvundet. Det har man kunnet se i de meningsmålinger, der har været, siger Peter Christensen.

/ritzau/