I kølvandet på Martin Brygmann-sagen: Nu bryder hans datter tavsheden

Kamille Isaksen

9 uger siden

|

15/07/2024
Nyheder
Foto: Wikimedia Commons / Shutterstock
Frida Brygmann har endelig taget bladet fra munden.

Dagens topnyheder

Selvom der er faldet lidt ro på bølgerne, så er det nok ikke gået nogens næse forbi, at Martin Brygmann for nylig havnede i noget af en shitstorm efter afsløringerne i DR-dokumentaren "Sexisme i musikbranchen" er kommet på gaden.

Konsekvenserne af dokumentaren var så store, at Martin Brygmann hurtigt meldte ud, at han aflyste alle planlagte shows, og han er sidenhen også blevet fjernet fra børnefilmen 'Grusomme mig 4'.

I kølvandet på den store debat om sin far har Frida Brygmann nu valgt at kommentere på situationen.

Det skriver Se & Hør.

I dokumentaren fremkom beskrivelser af upassende beskeder og fysisk chikane, hvilket førte til stor kritik af Martin Brygmann.

Som reaktion på dokumentaren skrev Martin Brygmann på Facebook: "Jeg har været blind for, at min ofte platte og flirtende humor, som er en del af mig både fagligt og privat, kunne opfattes anderledes og grænseoverskridende." Han udtrykte også håb om, at folk ville kunne se igennem rygterne og forstå hans intentioner.

Dokumentarens fremstilling har haft store konsekvenser for Brygmanns karriere. "Jeg har besluttet mig for at holde en pause de næste måneder og aflyse mine arrangementer," skrev han.

Datteren bryder tavsheden

Indtil nu har der været stille fra datteren Frida Brygmann, men nu har hun valgt at sætte ord på den omdiskuterede sag.

Det gør hun i en Instagram story, hvor hun forsvarer sin far i en kritik af den offentlige hetz.

"Den indre svinehund bliver fodret, folkedomstolen kværner ubarmhjertigt derudaf," skriver den 32-årige musiker i en story på sin Instagram-profil og fortsætter.

"Danmark er et retssamfund. Lynching er ulovligt ved lov. Gabestokken er for længst sat på museum," uddyber hun.

Hun opfordrede til, at enhver må tage ansvar for sit eget liv, uden at det bliver en offentlig proces.

Ekskonen har også talt

Også Fridas mor, Line Kuntzon, har tidligere kommenteret på situationen i samme stil.

På sin Instagram-story udtrykte Line Knutzon for nogle uger siden sin frustration over situationen.

"Godmorgen alle klovnemænd og især klovnedamer. I ser så triste ud i dag? Er det dårlig samvittighed over, at I chikanerer min familie og målrettet går efter børnene?" skrev hun.

Hun fortsatte: "Åhhh altså… Det må sgu også være hårdt at være kritisk over for krænkende adfærd og så selv være krænker. Puha – double trouble – hav en god dag alligevel," ledsaget af ti hjerte-emojis.'

Line Knutzon delte sin besked med et billede af mennesker klædt ud som triste klovne.

Meget tyder altså på, at en del af shitstormen også er gået ud over Line Knutzon samt børnene Frida og Ludvig Brygmann, som ikke har noget at gøre med krænkelserne, men blot har en familiær forbindelse til Martin Brygmann.