I de tidlige morgentimer måtte politiet træde til: 25 mænd anholdt

Emil Martesen

42 uger siden

|

22/11/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I de tidlige morgentimer måtte politiet træde til og anholde 25 mænd.

Dagens topnyheder

I de tidlige timer af onsdagen oplevede 25 mænd fra Østjylland en uventet start på dagen, da de blev vækket og anholdt af politiet. Denne omfattende aktion, udført af Østjyllands Politi, fandt sted både i Aarhus- og Randers-områderne, hvor mændene blev anholdt for at have undladt at møde op i fogedretten trods gentagne indkaldelser og rykkere.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Østjyllands Politi havde alle de anholdte ignoreret flere indkaldelser til fogedretten, hvilket nødvendiggjorde politiets indgriben. De blev ført til retten for at få afklaret deres udestående med retssystemet, hvorefter de blev løsladt:

"Fælles for dem alle er, at de i flere omgange er udeblevet fra fogedretten og ikke har reageret på hverken indkaldelser og rykkere. Derfor måtte politiet onsdag morgen hjælpe dem med at komme af sted", skriver Østjyllands Politi.

Interessant nok var det betjente fra Hundesektionen, der stod for denne tidlige morgenaktion. Dette valg skyldtes ikke en specifik brug af politihunde, men snarere en fordeling af arbejdsopgaver inden for politikredsene, hvor nogle af fogedsagerne ligger hos betjente i Hundesektionen.

Politiet understreger generelt vigtigheden af at møde op i retten som aftalt i tilfælde af fogedsager. De opfordrer til, at folk enten møder op som aftalt eller laver en aftale med retten for at undgå at blive hentet af politiet tidligt om morgenen.