Hvis du har handlet i IKEA for nylig, bør du læse med her

Kamille Isaksen

8 uger siden

|

17/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
IKEA kommer nu med en opfordring til deres kunder.

Dagens topnyheder

Om det var for deres kødboller, kanelsnegle eller den helt store IKEA-test, så bør du læse med her, hvis du har været et smut forbi IKEA for nylig.

IKEA kommer nemlig med en stærk opfordring til samtlige kunder, der har købt det brandfarlige produkt hos dem.

Sagen er nemlig den, at IKEA har udstedt en tilbagekaldelse af specifikke VARMFRONT powerbanks på grund af en potentiel brandfare.

De berørte modeller inkluderer VARMFRONT powerbank 10400 mAh (modelnummer E2038) med datostempler 2313, 2316, 2318 og 2319 samt VARMFRONT powerbank 5200 mAh (modelnummer E2037) med datostempler 2318, 2319 og 2322.

Sådan skriver IKEA selv i en pressemeddelelse.

Kunder, der ejer disse produkter, opfordres til straks at stoppe brugen af dem og kontakte IKEA for enten ombytning til et tilsvarende produkt eller for at få pengene tilbage.

Tilbagekaldelsen sker som følge af en produktionsfejl, der kan medføre brandrisiko.

IKEA har udtalt, at selvom virksomheden har et omfattende risikovurderings- og testprogram for at sikre, at deres produkter overholder alle relevante love og standarder, er denne fejl blevet opdaget efter lanceringen.

Fejlen er begrænset til enheder med de specifikke datostempler nævnt ovenfor. VARMFRONT powerbanks med andre datostempler er ikke påvirket af denne tilbagekaldelse.

Der er ingen rapporterede hændelser i Danmark relateret til disse produkter.

Kunder kan returnere de berørte VARMFRONT powerbanks til ethvert IKEA-varehus for ombytning eller refundering uden krav om kvittering. For yderligere oplysninger kan IKEA kundeservice kontaktes på telefonnummer 70 15 09 09.

IKEA beklager ulejligheden forårsaget af denne tilbagekaldelse.