Mørk chokolade og nødder stiller stensikkert trangen til noget lækkert.
Dette er ikke slankekost, men det er en fin alternativ snack til sukkerholdig slik.
Man kan også bruge chokolade-nødde-flagerne til at pynte is og kager med.
Du skal bruge
100 gram mørk chokolade (70 procent)
100 gram mandler
100 gram valnødder
Sådan gør du
Smelt chokoladen i et vandbad.
Imens hakkes nødder og mandler groft.
Når chokoladen er smeltet helt, hældes den ud på en bageplade med bagepapir. Tyndt - men ikke så tyndt, du kan se igennem den.
Hæld nødder og mandler ud over chokoladen og stil bagepladen i køleskabet i mindst en time.
Nu kan snacken “vrikkes” af med en spatel, knækkes i stykker og nydes.
Opskriften kan varieres i det uendelige. Kom kokos i for et twist af bounty eller brug kerner sammen med nødderne. Brug lakridschokolade eller chokolade med orange-smag. Ja, fantasien sætter sådan set kun grænserne.
God appetit.
Se flere billeder nedenfor.
Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler: