Hun beder om én særlig ting: 'One Direction'-stjernes kæreste taler ud for første gang

Emil Martesen

2 dage siden

|

19/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
'One Direction'-stjernens kæreste taler ud for første gang.

Dagens topnyheder

Onsdag aften mistede verden en af sine største teenageikoner, da det tidligere medlem af One Direction, Liam Payne, på tragisk vist døde efter et fald fra tredje etage på et hotel i Argentina.

Spekulationerne har sidenhen været mange, mens det også er strømmet ind med et hav af følelsesladet reaktioner på den alt for tidlige død.

Mens reaktionerne fra venner og bekendte strømmede ind umiddelbart efter dødsfaldet, har hans kæreste, Kate Cassidy, først fredag aften brudt tavsheden.

På sin Instagram-profil delte hun sin sorg i et følelsesladet opslag, hvor hun bad om tid og ro til at bearbejde tabet:

"Jeg har lidt et helt enormt tab, og intet de seneste par dage har føltes ægte. Jeg beder til, at I vil give mig tid og ro til at navigere i det hele", skriver hun i opslaget.

I samme opslag lagde hun ikke skjul på sin kærlighed til Liam Payne og kaldte ham 'min engel', mens hun afsluttede med ordene:

"Jeg vil have, du skal vide, at jeg elskede dig ubetinget og fuldkommen. Jeg vil fortsætte med at elske dig i resten af mit liv".

Det er endnu uklart, hvad der førte til Liam Paynes fald fra balkonen, men sporene fra hotelværelset og de første meldinger fra stedet antyder, at alkohol og stoffer spillede en rolle.

Den 31-årige musiker havde kort forinden lagt en video på Snapchat, hvor han og Cassidy så ud til at nyde en hyggelig stund i Argentina.

Videoen blev dog optaget flere dage før, og Cassidy var allerede rejst tilbage til Florida, da ulykken fandt sted.

Du kan se Kate Cassidy's opslag herunder: