Hollywood-stjerne kommer med advarsel til hundeejere

Henrik R

61 uger siden

|

19/07/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Tv-stjernen Kaley Cuoco fra 'The Big Bang Theory' kommer med en advarsel til hundeejere.

Dagens topnyheder

Kaley Cuoco, kendt fra "The Big Bang Theory", har sendt en advarsel ud til hundeejere, efter hendes elskede redningshund King har gennemgået en "intens operation".

På Instagram delte Cuoco en række billeder af King, der er i bedring efter at have fået fjernet to rævehale planter kirurgisk fra sin krop.

"Det her er til alle mine hundelskere derude! Dette er en rævehale. De er ekstremt farlige for dyr, især hunde. Vi har brugt de sidste to måneder på at finde ud af, hvad der var galt med vores King," skrev Cuoco ved siden af et billede af den farlige plante.

Hun fortsatte med at forklare, at King havde været alvorligt syg, og intet syntes at virke. Efter mange dyrlægebesøg, operation og uendelige mængder medicin, fandt de endelig en specialist, der opdagede to af disse planter i hans krop, kun dage væk fra at gennembore hans hjerte.

Foto: Instagram

Cuoco delte også et billede af King efter operationen, hvor man kan se mange sting fra den livreddende operation. "Han har det så meget bedre, men som I kan se, har han masser af sting fra en super intens operation... vær forsigtige," skrev Cuoco til billedet.

Cuoco understregede, at disse planter skal fjernes kirurgisk, da de ikke heler af sig selv. Hun sluttede af med at opfordre folk til at passe på deres kæledyr, eller slet ikke have et. "Vi er så taknemmelige for, at han er okay og vil leve et langt, lykkeligt liv!" udtalte hun.