Heidi Frederikke Sigdal deler rørende besked

Emil Martesen

100 uger siden

|

12/10/2022
Nyheder
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Nu deler den populære Heidi Frederikke Sigdal en rørende besked på det sociale medie Instagram.

Dagens topnyheder

Det er de færreste, som ikke kender Heidi Frederikke Sigdal - men skulle man være en af de få, så er hun journalist hos TV2-sporten, og senest dansede hun hver fredag i det populære program ‘Vild med dans’. 

I fredags trak den 44-årige journalist og hendes dansepartner Michael Olesen dog det korteste strå og måtte forlade konkurrencen. 

Men i et Instagram-opslag løfter hun sløret for, at hun vandt sin helt egen kamp. 

Det var en følelsesladet afsked i fredags, men hun starter opslaget med at påpege, at hendes ‘Vild med dans-eventyr’ sluttede på det helt rigtige tidspunkt. 

For selvom Heidie Frederikke Sigdal og hendes dansepartner ikke vandt programmet, så vandt hun en personlig sejr: 

“Jeg vandt hverken 1.plads eller trofæ, men lige der i fredags vandt jeg alt det, jeg håbede på, da jeg sagde ja tak til at være med i programmet”, skriver hun i opslaget. 

44-årige Heidi Frederikke, som også har slået sine folder i ‘Go’ morgen Danmark’, har nemlig holdt sig fra at gøre det hun gerne ville i mange år, af ren frygt for at fejle foran andre. 

Med dansekonkurrencen tog hun fusen på sig selv, og beviste at hun sagtens kunne. Det har nu hjulpet hende med at komme videre:

“I en alder af 44 havde jeg indtil for to måneder siden holdt mig fra at gøre lige nøjagtigt det. Fordi jeg uden tvivl har været bange for at fejle, mens andre kiggede på”. 

Det er i den grad en fjer i hatten på hende selv, at hun efter deltagelsen i ‘Vild med dans’ har vundet sin helt egen kamp.