Han propper jalapenos med fyld og ruller bacon omkring - dette sommertrick må du prøve

Ane Sørensen

|

09/08/2015

Dagens topnyheder

Grillsæsonen er over os og en solrig søndag indbyder til grillhygge i haven eller på altanen.

Her er et bud på en lækker forret til din næste grillmiddag.

Det skal du bruge:

12 Jalapeño chilipebre

12 skiver bacon

100 gram smøreost (for eksempel Philadelhpia)

75 gram revet ost

2 hakkede forårsløg

Finthakket koriander

Salt

Peber

Paprika

6 tandstikker

Sådan gør du:

Start med at skære et snit i dine jalapeño.

Bland smøreost, revet ost, forårsløg og krydderier.

Fyld blandingen i chilierne.

Ryl bacon om chilierne og stil en tandstik igennem dem.

Grill chilierne i omkring 10 - 15 minutter på indirekte varme.

Servér dem.

Se hvordan man gør i videoen lige herunder.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler: