Giggs indkasserer første nederlag som United-manager

admin

10 år siden

|

03/05/2014

Dagens topnyheder

Ryan Giggs har kun været manager for Manchester United i to kampe. Og mens det lykkedes waliseren at hente en sejr i første forsøg, så endte det lørdag med et skuffende 0-1-nederlag på hjemmebane til Sunderland.

Den tidligere United-manager Sir Alex Ferguson overværede kampen fra tilskuerpladserne på Old Trafford, og den 72-årige skotte tyggede som vanligt ivrigt på sit tyggegummi.

Selve fodboldspillet kunne Ferguson, der inden denne sæson overlod managerposten til David Moyes, ikke være specielt imponeret over.

De problemer, United har, og som var med til at få David Moyes fyret for et par uger siden, eksisterer stadig. United-forsvaret var alt for usikkert i flere situationer og gav også for meget plads ved det afgørende mål.

Sebastian Larsson bragte Sunderland foran 1-0 efter en halv time, da holdkammeraten Connor Wickham fik alt for meget tid og plads af Uniteds Darren Fletcher til at slå et indlæg ind over til den svenske midtbanespiller, der umarkeret kunne score sit første sæsonmål.

Giggs skiftede Robin van Persie ind i midten af anden halvleg. Det var første gang, at van Persie spillede, siden den hollandske stjerneangriber pådrog sig en knæskade i en Champions League-kamp mod Olympiakos i marts.

I den kamp scorede van Persie et hattrick, som sendte United videre, men lørdag var han ikke helt oppe i omdrejninger endnu.

Sunderlands sejr betød samtidig, at Fulham og Cardiff rykkede ned i den næstbedste engelske række.

Fulham, der ikke havde den danske lejesvend William Kvist i truppen, tabte 1-4 på udebane til Stoke.

Cardiff, der har norske Ole Gunnar Solskjær som manager, tabte 0-3 på udebane til Newcastle, som blandt andet vandt på et mål af Shola Ameobi.

Angriberen fik lov at stå helt fri ved bageste stolpe, da han headede kampens første mål i nettet.

Franskmanden Loic Remy gjorde det til 2-0 i det 88. minut, inden Steven Taylor øgede til 3-0 i overtiden.

Sunderland kan nu kun hentes af Norwich under nedrykningsstregen. Norwich har 32 point, hvilket er tre point færre end Sunderland. Begge hold mangler at spille to kampe. Norwich møder Chelsea på udebane søndag.

/ritzau/