admin

10 år siden

|

26/03/2014

Liverpool er fortsat et seriøst bud på en ny engelsk mester i denne sæson. Onsdag aften vandt Liverpool knebent med 2-1 hjemme over Sunderland.

Den danske landsholdsanfører Daniel Agger var med i hele kampen for Liverpool, som nu blot er et enkelt point efter Premier Leagues førerhold Chelsea.

Anfører Steven Gerrard bragte Liverpool foran med 1-0 fem minutter før pausen. Den engelske landsholdsspiller bragede bolden i nettet direkte på et frispark.

Tre minutter inde i anden halvleg fordoblede Daniel Sturridge føringen, da den engelske landsholdsangriber smukt placerede bolden i det lange hjørne.

Dermed var der lagt op til en sikker sejr for hjemmeholdet, men der kom alligevel stor spænding ind i opgøret.

Sunderlands Sung-Yueng Ki fik reduceret et kvarter før tid, og det skabte stor uro i slutfasen, hvor Liverpool flere gange var under pres.

Men Liverpool holdt stand og hentede alle tre point i kampen, som dermed sætter pres på de øvrige tophold.

Det var den syvende Premier League-sejr i træk for Liverpool, som samtidig er ubesejret i ligaen i de seneste 12 kampe.

Chelsea har 69 point efter 31 kampe, mens Liverpool har 68 point på andenpladsen. Manchester City har 66 point på tredjepladsen for 29 kampe.

Hvis Liverpool vinder det engelske mesterskab i denne sæson, så vil det være første gang i 24 år, at det sker.