Froch om Groves: Han er kravlet ned i sit hul igen

admin

10 år siden

|

03/06/2014

Dagens topnyheder

Carl Froch går i disse dage rundt med et kæmpesmil om munden.

Supermellemvægteren besejrede i lørdags landsmanden George Groves på knockout i ottende omgang i en boksekamp, der satte ny tilskuerrekord for en boksekamp i Storbritannien efter 2. verdenskrig.

Og samtidig fik han fjernet enhver tvivl om styrkeforholdet mellem de to efter det første møde i november, som Froch vandt efter en kontroversiel afgørelse af kamplederen.

Sejren bliver ikke mindre sød af, at George Groves var alvorligt ude med riven efter sin modstander i pressen inden opgøret.

- Jeg har måttet lægge ryg til en masse skældsord, fjollede julelege og unødvendig læggen for had. Han har bygget et fjendskab op igennem længere tid, siger Froch til Skysports.

Den 36-årige verdensmester forventer ikke at høre mere fra den kant lige foreløbig.

- Han er blevet sendt ned i den hul, han kravlede op af, hvis du spørger mig. Han kom op af det og svinede mig til.

- Han har virkelig været forfærdelig, men jeg er hverken glad eller ked af det på hans vegne. For mig er det et overstået kapitel, siger Froch.

Han skal nu overveje, hvad næste skridt i karrieren bliver. Der er flere mulige kommende modstandere, herunder Mikkel Kessler, men det kan også være, at Nottingham-bokseren vælger at indstille karrieren.

/ritzau/