Frans Nielsen kåret som årets spiller i sin NHL-klub

admin

10 år siden

|

24/05/2014

Dagens topnyheder

Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen har haft en fremragende sæson hos sin NHL-klub New York Islanders. Det har han nu fået et håndfast bevis på, da han er blevet kåret som sæsonens bedste spiller i klubben.

Det var klubbens fans, der havde stemmeret, og Frans Nielsen vandt afstemningen foran de to andre nominerede Kyle Okposo og John Tavares.

Frans Nielsen markerede sig med et hav af point i sæsonen. Den snart 30-årige dansker har haft sin pointmæssigt bedste sæson i NHL nogensinde med 58 point heraf 25 mål i 80 kampe.

Han blev dermed nummer tre på klubbens interne topscorerliste, og han blev også den danske spiller med flest point i denne sæson.

På klubbens hjemmeside fremhæves han i forbindelse med kåringen også for sit fremragende defensive spil, der gør ham til en mere farlig allroundspiller, lyder det.

New York Islanders var ikke en del af NHL-slutspillet i denne sæson, så det forhindrede ikke Nielsen i at deltage ved VM for Danmark. Det gjorde til gengæld en håndskade, der betød, at arbejdsgiveren ikke ville sende ham til Hviderusland.

/ritzau/