Forældrene til Madeleine McCann deler nu en besked, der rører alle

Emil Martesen

18 uger siden

|

13/05/2024
Nyheder
Foto: Politi
De deler nu en besked, der rører alle.

Dagens topnyheder

Hun forsvandt under en familieferie i Portugal, og siden da har man forsøgt at finde ud af, hvad der skete med den lille pige.

Blandt andet var der en polsk kvinde, der udgav sig for at være den lille pige, men en DNA-test viste, at det ikke passede.

Og efter at have skabt en masse ravage sidste år, blev der for alvor pustet liv i den gamle sag.

Men i den lille portugisiske landsby Praia da Luz, er det stadig et uopklaret mysterium, hvad der skete den aften for 17 år siden, hvor den britiske pige Madeleine McCann forsvandt.

Den kun tre år gamle Madeleine forsvandt fra sin families ferielejlighed, mens hendes forældre nød en middag på en nærliggende restaurant.

Og på det, der skulle have været Madeleine McCanns 21-års fødselsdag, fortsætter en utrættelig søgning og et brændende håb om at finde svar.

I kampen mod både tid og afgørende beviser har hendes forældre dog nægtet at give op.

Og familien McCann markerede den smertefulde årsdag med et opslag på deres 'find Madeleine'-kampagnens officielle Facebook-side.

Det skriver Ekstra Bladet.

Gerry og Kate McCann, Madeleines forældre, har brugt siden til ikke bare at dele opdateringer og appeller på mærkedage, men også til at udtrykke deres vedvarende følelser og kamp for at finde deres datter:

"Det er 17 år siden, Madeleine blev taget fra os. Det er hårdt overhovedet at sige det tal uden at ryste vores hoveder i vantro. Imens vi på mange måder er heldige og i stand til at leve et normalt og godt liv nu, er det stadig foruroligende at leve i et limbo. Og hendes fravær gør stadig ondt", delte de tidligere i år.

Deler hjerteskærende besked

I opslaget på Madeleines 21-årige fødselsdag lægger de ikke skjul på, at Madeleine Mccann stadig er forsvundet og savnet:

"Stadig forsvundet, stadig savnet, stadig ledt efter", lyder det i den hjerteskærende besked.

Opslaget var ledsaget af et billede af Madeleine som en storsmilende treårig og budskabet:

"Tillykke med din 21-års fødselsdag, Madeleine!"

Mysteriet om Madeleine har været genstand for omfattende efterforskning uden afgørende gennembrud, selvom der er udpeget en hovedmistænkt i sagen. Christian B., som har en belastet kriminel fortid og har boet i Algarve omkring den tid, Madeleine forsvandt, er blevet centrum for den nyeste efterforskning.

Han sidder i øjeblikket fængslet i Tyskland og nægter sig skyldig i forbindelse med Madeleines sag.

På trods af de svære odds holder McCann-familien fast i håbet:

"Selvom sandsynligheden for det kan være lille, har vi ikke opgivet håbet om, at Madeleine stadig er i live, og at vi vil blive genforenet med hende", sagde de i en udtalelse sidste år.