2 personer blev sidste uge hevet op af vandet i ligposer: Nu er der nyt fra politiet

Skrevet af Emil Martesen

1 uge siden

|

06/05/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu er der nyt fra politiet.

Dagens topnyheder

Forrige lørdag aften var Esrum Sø i Fredensborg Slotshave centrum for en storstilet indsats fra politi og redningsmandskab, som var udløst af mistænkelige omstændigheder ved søen.

Det bekræftede Nordsjællands Politi, der var til stede da der blev fundet to lig efter en omfattende politiaktion. De afdøde blev hurtigt genstand for intens undersøgelse af Nordsjællands Politi.

Fundet blev først observeret af Presse-fotos.dks reporter på stedet lørdag aften, hvor to ligposer blev hevet op af vandet og placeret på en badebro.

“Vi har set to ligposer blive hevet op af vandet. Den ene er blevet båret væk, den anden ligger på badebroen. Vi ved ikke, hvad der er i, men der står kriminalteknikere og tager billeder af det, der ligger i ligposen", lød det fra Presse-fotos.dks udsendte.

Søndag morgen meddelte politiet, at deres indsats i området var afsluttet, og bekræftede det tragiske fund:

"Som opfølgning på vores arbejde i Esrum Sø, Fredensborg, kan det oplyses, at der er fundet to afdøde personer. Der er umiddelbart intet, der tyder på, at der er sket en forbrydelse. Personerne er endnu ikke identificeret, derfor gives ikke yderligere oplysninger", lød det dengang på det sociale medie X.

Men selvom det har været sparsomt med detaljer, så er der nu nyt i sagen.

De to personer der blev fundet døde, var det søskendepar som få dage forinden var blevet meldt savnet.

Det bekræfter Nordsjællands Politi i et opslag på det sociale medie X.

Her lægger de ikke skjul på, at intet intet tyder på en forbrydelse. De fortæller samtidig, at de afdødes pårørende er blevet underrettet, og politiet har ikke yderligere kommentarer.