For første gang nogensinde: Aldrig før har de udbetalt så mange penge til disse danskere

Jesper Bengtson

64 uger siden

|

24/06/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det regner med guld over disse danskere.

Dagens topnyheder

Aldrig er der blevet udbetalt så meget.

I 270 år har Klasselotteriet måned efter måned efter måned uddelt millioner af kroner til danskerne: Men aldrig før i lotteriets meget lange historie, er der blevet udbetalt så meget som i juni måned 2023. I alt har Klasselotteriet udbetalt 46 millioner kroner i juni, og det er rekord for en enkelt måned.

En af de mange heldige juni-vindere er en ældre kvinde fra Nordjylland, der i årevis har spillet med i Klasselotteriet.

“Jeg har haft nogle kvarte lodsedler i mange år. Det pudsige er, at jeg lige havde tænkt, at jeg aldrig ville vinde andet end småbeløb, så jeg overvejede egentlig at stoppe,” fortæller kvinden.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

“Jeg tjekker aldrig numrene i avisen. Aldrig! Men så fik jeg en mail fra Klasselotteriet, hvor der stod et beløb, jeg havde vundet. Jeg kiggede lidt på det, og jeg troede først, at det var 425 kroner - men så var det 425.000 kroner! Så nu vil jeg ikke opsige mine lodder, nej, Nu er der jo gået hul på bylden, så kan det være, at jeg vinder igen,” siger kvinden grinende.

Hun har endnu ikke besluttet sig til, hvad de mange penge skal gå til, for hun mangler ikke rigtigt noget, som hun siger. Men hun fortæller, at hun har en dejlig familie med både børn og børnebørn, og de skal i hvert fald nyde godt af gevinsten. 

“Ja, de skal have nogle større julegaver i år,” lover hun.

Ifølge Danske Spil er det et tilfælde – og sådan set rent held - at udbetalingen i juni har sat rekord. 

”Klasselotteriet er efterhånden et halvgammelt, rutineret lotteri, og så er det da forfriskende at se, at det stadig kan overraske os på den måde. Det er jeg sikker på, at de mange danskere, som måned efter måned spiller med i Klasselotteriet også vil være enige i, og jeg er sikker på, at de 46 millioner kroner nok skal nå ud og bringe glæde i alle hjørner af Danmark,” siger Malene Mølgaard, der er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, der står bag Klasselotteriet.

Er man så heldig at vinde i Klasselotteriet, får man i øvrigt noget til fælles med selveste H.C. Andersen – forfatteren vandt nemlig 500 rigsdaler i Klasselotteriet den 15. november 1873 på sit lodnummer 41.214.