Føtex delte dette billede for at afsløre nyhed: Men én detalje har gjort danskerne rasende

Mathias Busekist

20 uger siden

|

01/05/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kommentarfeltet vidner om utilfredse kunder.

Dagens topnyheder

Det var med stor, stor stolthed samt de helt store forhåbninger for fremtiden, at Føtex i Hjørring i weekenden kunne dele en nyhed med deres Facebook-følgere.

På billedet, som er akkompagneret af en bette tekst, ser man varehuschefen med et skilt, der skal afsløre en ellers god nyhed.

"I dag fejrer vi fremtidens p-plads," står der på skiltet, som afslører, at der foran Føtex er blevet sat tre Clever-ladestandere op.

Og ved første øjekast virker det som en storstilet nyhed såmænd, men i kommentarfeltet synes man at være uenige.

For hvis man kigger væk fra varehuschefen og i stedet retter blikket på de mange parkeringspladser, kan man se markeringen af en handicap-plads foran en af ladestanderne.

Det skriver B.T.

Med andre ord: En af de parkeringspladser, man netop havde gjort til elbils-plads, var i forvejen reserveret til handicappede.

Og dét faldt ikke i god jord hos Føtex' kunder.

"Hold nu bøtte så dumt at ta p-pladser til ladestander når der i forvejen mangler på pladser ved Føtex."

"Godt arbejde at sløjfe parkeringspladser til mennesker med handicap."

"Og i sætter den op på en handicap p plads. Det er fandme noget af det mest tankeløse..."

"Ja så må de handicappede igen undvære en plads.. må de overhovedet være på jeres p-plads efterhånden er den snart kun forbeholdt beboere dernede og el-biler."

Supermarkedet selv har dog været hurtige til at bekræfte over for B.T., at der er tale om en fejl.

"De her parkeringspladser ligger i et område, hvor der eksempelvis også er Harald Nyborg og Elgiganten, og det er så i vores fælles grundejerforening, at man har truffet beslutningen om de her ladestandere,« siger pressechef hos Salling Group, Jacob Krogsgaard Nielsen, og fortsætter:

"Men så er der sket den fejl, at der er blevet sløjfet en handicapparkeringsplads og ikke etableret en ny. Det er selvfølgelig mega uheldigt og et fællesansvar i grundejerforeningen."