Finder sted på 2 udvalgte lørdage: Givskud Zoo gør det helt gratis

Emil Martesen

4 uger siden

|

04/06/2024
Nyheder
Foto: Givskud Zoo
Foto: Givskud Zoo
Givskud Zoo gør det helt gratis.

Dagens topnyheder

Tyrannosaurus rex, stegosaurus, triceratops, pterodactyl, spinosaurus, velociraptor og verdens største dino, titanosaurus. De er alle med i showet, når vildmanden Morten sammen med dukkerne Beat og Brøl tager til dinosaurlandet ved et underholdende show for børn i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse, som Dagens.dk har fået tilsendt.

Når pigen Beat og drengen Brøl sammen med vildmanden Morten gæster GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, bliver tidsmaskinen indstillet til både jura- og kridttiden.

Trioen tager parkens gæster med på en fantastisk rejse gennem dinosaurernes land. Rejsen kommer ikke til at gå stille for sig, når for eksempel diplodocus og stegosaurus må løbe fra allosaurus, og når T-rex, spinosaurus og giganotosaurus skændes om, hvem der er den største.

Så tag din yndlingsdino under armen og kom til et skønt og lærerigt dinoshow - måske er der endda en sang om lige netop din favorit blandt fortidens fascinerende giganterer.

De underholdende Beat og Brøl-shows finder sted to lørdage i denne sæson, henholdsvis lørdag den 15. juni og lørdag den 17. august 2024. 
Der holdes Beat og Brøl i dinosaurland-shows kl. 14.00 og 16.00 på scenen i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs store dinosaurpark. 

Begge lørdage er også de dage, hvor GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA holder Dino Camps. Her kan gæster overnatte midt i dinosaurparken.

Det er gratis at rejse med tilbage til dinosaurernes tid sammen med Beat, Brøl og Morten vildmand, når entréen til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA er betalt.