FCN vinder 1-0 og fastholder AGF i bundsølet

admin

|

31/03/2014

FC Nordsjælland spillede sig tæt på de europæiske pladser i Superligaen med en sejr på 1-0 over AGF i Farum Park.

Nicolai Stokholm blev med en scoring efter pausen matchvinder for værterne, der nu kun er fire point fra Brøndby på ligaens fjerdeplads, som giver adgang til Europa League i næste sæson.

Kampen var på forhånd udråbt til lidt af en nøglekamp for begge mandskaber, der kunne tage et afgørende skridt væk fra nedrykningsstregen.

Duellen havde derfor stor betydning for de to hold, hvilket især satte et tydeligt præg på gæsternes spil.

Hjemmeholdet ville mest, og især i de indledende minutter blev der lagt et voldsomt tryk på AGF, som lige skulle vænne sig til kunstgræsset i Farum.

Midtvejs i anden halvleg kom det forløsende mål for FCN, da anfører Nicolai Stokholm løb til forreste stolpe og modtog en pasning fra Anders Christiansen og nemt sendte FCN i front.

Forarbejdet stod venstrekanten Joshua John for. Hollænderen drev flere gange gæk med AGF-spillerne, og med lidt held kunne han også selv være kommet på måltavlen.

AGF var kommet til Farum med en strategi, som gik ud på at score på en standardsituation og ellers holde sig langt tilbage på banen.

Først i slutfasen blev der satset lidt, da FCN-spillerne mest tænkte på at forsvare 1-0-føringen.

Det var to minutter før tid ved at koste i den modsatte ende, da indskiftede Uffe Bech var tæt på at få scoret for FCN. Hans forsøg gik dog lige forbi stolpen.

FCN har med sejren 32 point på Superligaens sjetteplads, mens AGF har tre point færre på ottendepladsen.

Mens nordsjællænderne kan tillade sig at kigge lidt op ad i tabellen, så har AGF'erne blot tre point ned til Viborg FF under nedrykningsstregen.