FCN-træner: Lasse Petry har noget anfører i sig

admin

10 år siden

|

01/04/2014

Dagens topnyheder

FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand skal finde en ny anfører om to måneder, når Nicolai Stokholm indstiller karrieren.

Et bud på en ny anfører kunne være 21-årige Lasse Petry, som Hjulmand har forsøgt at give samme rolle på holdet som den afgående kaptajn.

- Petry har også noget anfører i sig. Han er en god personlighed, og han har været her stort set altid og ved, hvordan vi gør tingene, siger Kasper Hjulmand.

Hvem, der bliver anfører efter Stokholm, er endnu uvist. Det er dog helt sikkert, at det bliver svært at finde en spiller med samme autoritet som 38-årige Stokholm.

- Den daglige autoritet, og autoriteten på banen skal fordeles ud, og andre skal træde mere i karakter. Vi må se, hvordan vi får lukket hullet efter ham, siger FCN-træneren.

Nicolai Stokholm scorede mandag aften sejrsmålet, da nordsjællænderne hjemme på Farum Park vandt med 1-0 over AGF i Superligaen.

Bagefter oplyste midtbanespilleren, at han indstiller karrieren, når hans kontrakt udløber til sommer. Stokholm fylder 38 år tirsdag.

/ritzau/