FCN-profil vil slå FCK ud af pokalen

admin

10 år siden

|

24/03/2014

Dagens topnyheder

FC Nordsjælland og FC København har fordelt fire af de seneste fem års pokaltitler imellem sig, så det bliver et par ambitiøse mandskaber, der skal mødes i semifinalerne onsdag aften.

Midtbanespilleren Anders Christiansen nåede ikke at vinde pokalen med FCN i 2010 og 2011, da han først kom til klubben senere, men han glæder sig til kampen mod FCK.

- Det bliver fedt. Det bliver helt sikkert to gode og spændende kampe, men også to meget svære kampe, for det er et klassehold vi skal op i mod, siger Anders Christiansen til klubbens hjemmeside.

Onsdagens pokalsemifinale er blot den første af to kampe, da der også venter et returopgør i Farum.

- Vi skal have et godt resultat i den første kamp på onsdag, og det gør vi kun ved at være stærke i duellerne, spille klogt og være rigtig aggressive, forklarer Anders Christiansen.

FCN har i denne sæson kæmpet en hård kamp for at undgå at blive en del af bundkampen, og det er ikke lykkedes endnu.

Superligasæsonen har generelt været en skuffelse for FCN, som vandt mesterskabet i 2012. Pokaltitlerne og mesterskabet har været med til at øge forventningerne i klubben.

- Man kan godt mærke, at pokaltitlerne har været med til at skabe en særlig kultur i klubben. Pokalturneringen betyder enormt meget og bliver prioriteret rigtig højt i hele klubben.

- Vi stiller altid i stærkest mulige opstilling, og alle ved, det kan give nogle af de helt store oplevelser, som alle fodboldspillere elsker at være en del af.

- Jeg håber at kunne være med til at skabe endnu en historisk præstation for klubben, og selvom FC København er favorit på hjemmebanen, er vores mål at stå i finalen 15. maj, fortæller han.

Pokalkampen mellem FCK og FCN spilles onsdag klokken 19 i Parken.

/ritzau/