FCM-træner efter 5-2: Den kan fansene leve længe på

admin

10 år siden

|

21/04/2014

Dagens topnyheder

FC Midtjylland fik revanche for tre hjemmebanenederlag i streg og spillede sig tilbage i guldkampen med 5-2 over lokalrivalerne Viborg.

Og den underholdende sejr glæder på alle måder cheftræner Glen Riddersholm.

- Vi fik betalt tilbage på de dårlige resultater hjemme, og folk fik fuld valuta for pengene med fem mål og en derbysejr, som fansene kan leve længe på.

- Vi ved, det er den vigtigste kamp for dem i sæsonen, så jeg glæder mig sindssygt meget på fansenes vegne, siger FCM-træneren og fortsætter.

- Samtidigt er vi tilbage i kapløbet, så det er en win-win-situation for os på den korte bane. Sejren giver os moral og selvtillid, og vi er ved at finde det glid i vores spil, som vi har annonceret, at vi ville.

- Omgivelserne har ikke hele tiden troet på, at vi ville finde det igen, men vi har holdt fast i vores plan og filosofi, og vi har accepteret, at det har taget tid.

Den dobbelte målscorer Petter Andersson er ligeledes særdeles tilfreds.

- Det var dejligt at score to mål, men det var vel derudover ikke min bedste kamp. De tre point er dog det vigtigste. Det er en meget vigtig sejr og at vinde på denne måde i et derby er vældig dejligt.

- Hvis vi skal vinde guld, kræver det, vi vinder vores egne kampe. Men det er ikke kun i vores hænder, så vi kan ikke gøre andet nu end at tage det kamp for kamp og så håbe på, at det går vores vej i de andre kampe, siger Andersson.

FC Midtjylland er efter påskens to runder ét point efter førerholdet AaB.

/ritzau/