FCM-træner: Den midtjyske gulddrøm lever

admin

|

29/04/2014

Dagens topnyheder

Med fire spillerunder tilbage har FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm fortsat kig på DM-guldet. Efter mandagens 0-0-kamp i Esbjerg er der dog tre point op til førerholdet AaB.

Men det kan hurtigt ændre sig, mener Riddersholm.

- Vi går på banen for at vinde hver gang, og AaB skal bare tabe en enkelt gang, så kan vi gå forbi dem med en bedre målscore. Det gør mig da heller ikke noget, hvis vi først henter dem i sidste spillerunde, siger Glen Riddersholm.

- Det ene point mod Esbjerg gør, at vi samtidig kom tættere på at sikre os sølv, og det vil være et fantastisk resultat for en udviklings- og arbejderklub som FC Midtjylland. Derfor har vi dog stadigvæk lov til at drømme om guldet, og den drøm lever, siger han.

Ifølge forsvarsspilleren Kristian Bak bør andenpladsen nu være i hus.

- Det ene point luner meget i vores situation. Med seks point ned til Brøndby og FCK kan vi koncentrere os om guldkampen. Vi kan godt gå ud og vinde alle fire kampe, og så skal AaB bare dumme sig én gang, siger Kristian Bak.

Morten "Duncan" Rasmussen havde den største FCM-målchance i Esbjerg. Han har nu spillet seks kampe og over 500 minutter uden at score. Angriberens måltørke får dog ikke træneren til at ryste på hånden.

- Duncan har ikke trænet regelmæssigt den seneste periode, og det har han brug for. Han gør dog stadig sine medspillere gode, og min tillid til ham er stadig stor. Han er stadig den bedste angriber i Superligaen, siger Glen Riddersholm.

FC Midtjylland slutter sæsonen af med FC Vestsjælland hjemme, Brøndby ude, FC København hjemme og Sønderjyske ude.

/ritzau/