FC Midtjylland tager point med til kvindernes slutspil

admin

|

22/03/2014

Dagens topnyheder

Allerede inden lørdagens afsluttende spillerunde i kvindernes håndboldgrundspil lå det fast, at Viborg HK ville slutte øverst.

Det satte holdet trumf på med en sidste sejr på 39-21 over Sønderjyske, der sluttede sidst i ligaen. Pausestillingen lød på 20-11.

Derimod var der stadig spænding om hvem, der ville tage andenpladsen, der også går direkte videre til DM-semifinalerne.

Det var en duel mellem FC Midtjylland og Randers HK, hvor FC Midtjylland kunne afgøre det til egen fordel med en udesejr over HC Odense.

Den kom i land uden de store problemer. Allerede ved pausen førte holdet 14-10, og efter 60 minutter lød sejrscifrene på 27-21.

Men Randers var nu alligevel ikke i stand til at udføre sin del af arbejdet med en sejr. På udebane mod Team Tvis Holstebro leverede holdet en svag indsats og tabte 25-34.

Allerede i første halvleg var der klasseforskel, og Holstebro kunne gå til pause foran med 19-14.

I en kamp mellem de to hold, der sluttede lige uden for top-seks sejrede Skive på hjemmebane mod Vejen med 25-18 efter 11-9 ved pausen.

På hjemmebane sluttede Esbjerg af med en sejr, da København blev sendt tilbage til hovedstaden med et nederlag på 28-32.

I lørdagens sidste kamp var der spænding til det sidste, og Ringkøbing tog en udesejr på 20-19 over Nykøbing F.

Mens Viborg og FC Midtjylland er klar til semifinalerne, skal nummer tre til seks; Randers, Esbjerg, Team Tvis Holstebro og Odense spille om de to sidste semifinalepladser.

/ritzau/