Farhads onkel taler ud: Politiet informerede os om, at han var i Kvickly i Tønder

Jesper Bengtson

47 uger siden

|

14/10/2023
Nyheder
Foto: Sydøstjyllands Politi
Foto: Sydøstjyllands Politi
Nu er der nyt fra Farhads onkel.

Dagens topnyheder

Det er ikke længe siden, at DR-dokumentaren ‘Forfulgt af politiet?’ rullede over skærmen, og siden da har den haft stor opmærksomhed fra den danske befolkning.

DR-dokumentaren drejer sig om, at en 16-årig dreng ved navn Farhad forsvandt den 9. april 2022 efter en politiaktion.

Hans familie frygter, at han er død, men politiet formoder ikke, at der er sket ham noget kriminelt.

Forleden meldte politiet så for første gang ud, at man formoder at Farhad er i Tyskland, da de har fået tilsendt et billede fra de tyske myndigheder. 

Nu viser det sig dog, at det ikke er første gang, at politiet har 'set' Farhad. 

Set ved Kvickly i Tønder?

Ifølge Farhads onkel, Hevger Ibrahim, der i går skrev et langt opslag på Facebook, har politiet tidligt i efterforskningen fortalt familien, at Farhad er blevet set i Sønderjylland; mere præcist på et overvågningskamera fra en Kvickly i Tønder.

“I begyndelsen af eftersøgningen meddelte Jens Lyng, at Farhad var blevet set på et overvågningskamera i en Kvickly i Tønder. Men da vi, sammen med journalister, undersøgte sagen nærmere, var der flere ting, som ikke hang sammen”, skriver han og fortsætter:

“Blandt andet ville politiet ikke vise os den fulde video eller datoen for optagelsen. Derudover blev vi informeret om at de havde undersøgt om nogen skulle have set ham i en bar, som politiet sidenhen trak tilbage uden klar begrundelse. Vi har lydoptagelser af Jens Lyng, der modsiger sig selv i kommunikationen. Han har på optagelsen sagt, at han ikke er bekymret, selvom han tidligere har udtrykt andet.”

Han skriver yderligere, at familien flere gange er blevet præsenteret for informationer flere måneder efter, at politiet har gravet dem frem, hvilket har bidraget til, at familien er mistroisk over for politiet.

Du kan læse hele Farhads onkels opslag herunder.