Siden søndag har 13-årige Jashmin været forsvundet: Nu er der overraskende nyt fra politiet

Jesper Bengtson

48 uger siden

|

14/10/2023
Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Politiet er nu kommet med en melding, der giver håb.

Dagens topnyheder

Siden søndag har Syd- og Sønderjyllands Politi ledt efter 13-årige Jashmin fra Esbjerg. Hun forlod selv sit bosted, og siden har ingen været i kontakt med den unge pige.

Nu er der overraskende nyt i sagen, da den 13-årige pige muligvis er blevet set. Det er dog ikke i Esbjerg-området, at vidner mener at have set den unge pige. Derimod er hun muligvis blevet set i Tølløse på Sjælland.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi tidligt lørdag morgen ifølge Ritzau.

"Vi fik en anmeldelse tidligere på aftenen nede fra Tølløse ved Holbæk om, at hun muligvis var set dernede ved stationen. Og der har vi haft hundepatruljer ude, uden at vi har fundet pigen," meddeler Henrik Møller Nielsen, der er vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

"Vi ved ikke med 100 procents sikkerhed, om det er hende, men det passer på hendes signalement."

Hos Syd- og Sønderjyllands Politi har man nu en stærk formodning om, at man skal finde den 13-årige pige på Sjælland. Hertil er man også af den opfattelse, at hun er i live.

Det fortæller vagtchef Richard Borring tidligt lørdag morgen, hvor han også understreger, at de gerne vil i kontakt med hende.

Den forsvundne pige hedder Jashmin Solli Nielsen og bor på et bosted i Sønderris ved Esbjerg. Det er dette bosted, som hun er forsvundet fra. Hun forlod selv stedet, hvorefter hun søndag aften blev meldt savnet.

Hun er 160 centimeter høj og beskrives som værende almindelig af bygning. Derudover har hun lyst brunt, langt hår. Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi var hun iført hvid hættetrøje, sort jakke med pelskrave, jeans samt sko fra Nike søndag aften.

Fredag udsendte Syd- og Sønderjyllands Politi en pressemeddelelse, hvori de bad offentligheden om hjælp til at finde den 13-årige Jashmin. Blandt andet bad de personer, der enten bor eller driver virksomhed i Sønderris om at tjekke deres videoovervågning.

I den forbindelse udtalte vicepolitiinspektør Søren Rønnov, at de hos Syd- og Sønderjyllands Politi har stor interesse i alle videooptagelser, der potentielt kan hjælpe dem med deres videre efterforskning.