Fans af ‘Badehotellet’ kan godt begynde at glæde sig: Ny bog afslører kæmpe overraskelse om sæson 10

Kamille Isaksen

45 uger siden

|

26/10/2023
Nyheder
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Nu er der godt nyt til fans af 'Badehotellet', som venter på den kommende 10'ende sæson.

Dagens topnyheder

Jacob Wendt Jensen er forfatteren bag "Bogen om Badehotellet," som udgives torsdag. I bogen bliver der nemlig afsløret en glædelig hemmelighed for fans af den populære tv-serie.

Ventetiden har været lang, men snart vil solen atter skinne over "Badehotellet." Optagelserne til sæson 10 er ved at være færdige. 

I april annoncerede TV 2, da optagelserne begyndte, at denne sæson ville byde på hele otte afsnit. En velkommen ændring efter, at både sæson otte og ni kun havde fem afsnit på grund af coronapandemien.

Men nu, blot få måneder før premieren, er der dukket en uventet overraskelse op vedrørende sæson 10.

Det skriver BILLED-BLADET

I "Bogen om Badehotellet" findes afsløringen om, at sæson 10 vil indeholde hele ni afsnit. TV 2 har bekræftet over for BILLED-BLADET, at der er kommet et ekstra afsnit i forhold til, hvad de annoncerede for seks måneder siden. 

Årsagen til denne forlængelse er dog ikke blevet offentliggjort.

Den tiende og sidste sæson af "Badehotellet" vil blive sendt i begyndelsen af 2024. Serien vil byde på alle de velkendte karakterer samt nogle gamle kendinge og nye ansigter.

Jacob Wendt Jensens store bog, "Bogen om Badehotellet," udkommer torsdag den 26. oktober og vil kunne give fans endnu flere indsigter i den elskede tv-serie.