Esbjerg-træner: Vi kigger nedad i tabellen nu

admin

10 år siden

|

07/04/2014

Dagens topnyheder

Esbjergs cheftræner, Niels Frederiksen, havde inden 0-1-nederlaget søndag aften mod Brøndby i Superligaens 25. spillerunde kaldt opgøret for forårets største opgave for esbjergenserne.

Derfor er det naturligt nok en skuffet træner, der endnu ikke tør håbe på overlevelse i Superligaen, hvor der resterer otte runder.

- Man kigger nedad. Man kigger så afgjort nedad. Det er bekymrende, at vi kan spille sådan en kamp uden at score og ikke få point, siger Niels Frederiksen og fortsætter:

- Jeg synes, at præstationen var ganske fin, og det er jeg sikker på, at jeg også synes, når jeg får kampen at se igen. Men selvfølgelig er det ikke tilfredsstillende, at vi ikke får scoret. Vi er lidt uskarpe.

Holdet ligger på en femteplads med seks point op til Brøndby og seks point til nedrykningsstregen.

- Jeg har hele tiden sagt, at vi skal have minimum 40 point i tabellen for at føle os sikre, men vi håber stadig, at vi kan havne i den øverste del af tabellen, siger Esbjergs træner.

To af holdets store profiler, Jakob Ankersen og anfører Hans Henrik Andreasen, måtte skiftes ud i søndagens kamp på grund af skader, og situationen bekymrer Niels Frederiksen.

- Hvis det fortsætter på den måde, så skal vi stille med et U19-hold om fire kampe, siger han.

Erstatningerne i kampen mod Brøndby skal dog ikke høre noget ondt om deres præstationer fra Esbjerg-træneren.

- Jeg synes, at de folk, som vi sender på banen, gør det rigtig godt. Jeg er meget tilfreds med den præstation, som alle tre indskiftere leverer inde på banen. Det er faktisk slet ikke min fornemmelse, at det svækkede os overhovedet, siger Niels Frederiksen.

Han mener, at Esbjerg havde fortjent at få mere ud af kampen.

- Jeg synes, at der er virkelig mange gode ting i kampen. I perioder med bolden synes jeg, at det her var en af de bedste kampe, vi har spillet. Men vi konstaterer bare, at vi ikke får scoret, og at vi får nul point på kontoen efter kampen.

- Der er bestemt mange gode ting, som vi kan tage med. Det vigtigste i den her verden er, at du får pointene, og det får vi ikke, så det kan vi ikke være helt tilfredse med, siger Esbjergs træner Niels Frederiksen.

/ritzau/